Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lapupi Warehouse Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Rochie gotica, cu cruce, cu dantela, cu trena, M si L
183 lei
Brand
OEM
Cod produs
GOT6
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descopera o capodopera vestimentara care te va purta intr-o lume a misterului si elegantei autentice.
Cu o rochie cu detalii spectaculoase, vei cuceri privirile si vei emana o aura distincta a modei gotice.
Aceasta rochie este confectionata dintr-un material catifelat care iti va mangaia pielea, conferindu-ti o senzatie de lux si rafinament. Cu un corset frontal reglabil prin snururi, iti ofera control total asupra ajustarii pentru o potrivire perfecta, astfel incat sa te simti increzatoare si confortabil in fiecare moment.

Fusta rochiei este decorata cu dantela fina, adaugand un element romantic si misterios. Cu o trena eleganta, vei face o intrare dramatica si memorabila la orice eveniment.

Piesa de rezistenta a acestei rochii este crucea decorativa. Aceasta inspiratie gotica adauga o nota distinctiva si plina de semnificatie, subliniind individualitatea ta unica.

Aceasta rochie nu este doar o piesa vestimentara, ci o modalitate de a-ti exprima personalitatea si pasiunea pentru moda gotica. Poarta-o cu mandrie in zilele obisnuite pentru a-ti exprima stilul indraznet sau la evenimente speciale pentru a te face remarcata.

Este momentul sa abordezi o atitudine gotica moderna si sa-ti exprimi rafinamentul. Fii autentica si lasa aceasta rochie sa fie manifestul tau de mister si frumusete intunecata.

Daca doresti sa explorezi si alte rochii in acelasi stil, te invitam sa vizitezi magazinul nostru, unde vei gasi o selectie variata de piese de moda gotica pentru a-ti completa garderoba cu stil si personalitate.

Marimi disponibile M si L

Marimea recomandata M:
Bust 71-91 cm
Talie 63-73cm
Lungime 100cm

Marimea recomandata L:
Bust 75-95 cm
Talie 67-77cm
Lungime 102cm

Materialul este elastic si catifelat. Fara sistem de inchidere. Bretele nereglabile.
Masuratorile sunt luate manual. Va rugam sa acordati o marja de eroare de 1-3cm.
Din Gura in Gura