Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lapupi Warehouse Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Rochie gotica, cu cruce, cu dantela, fara maneci, neagra S-M
14324 lei
Brand
OEM
Cod produs
GOT13
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Iata o capodopera vestimentara care imbina eleganta cu misterul si va cuceri inimile celor cu un spirit independent si creativ.

Fa o intrare memorabila in lumea gotica cu o rochie confectionata dintr-un material catifelat care te va invalui in lux si mister. Cu bretele subtiri ce accentueaza delicatetea, aceasta rochie pune in lumina atitudinea ta indrazneata si stilul unic.
Detaliile sunt cele care fac diferenta - o cruce de inspiratie gotica pe piept adauga un element distinctiv. Nu este o simpla piesa vestimentara, ci o modalitate de a-ti exprima individualitatea. Fie ca o porti intr-o zi obisnuita pentru a-ti exprima pasiunea pentru moda gotica, sau intr-un eveniment special, aceasta rochie te va ajuta sa te simti increzatoare si in control.
Esti pregatita sa abordezi o atitudine gotica moderna? Fii curajoasa in a-ti exprima stilul si rafinamentul, fii autentica si lasa aceasta rochie sa fie manifestul tau de mister si frumusete intunecata.
Daca iti doresti sa explorezi si alte rochii in acelasi stil, te invitam pe pagina magazinului unde vei putea gasi si alte modele ce s-ar putea sa-ti faca cu ochiul!

Potrivit pentru marimea XS-S
Lungime rochie 68cm
Bust 73-80cm
Talie 64-72cm
Sold 79-94cm

Potrivit pentru marimea S-M
Lungime rochie 70cm
Bust 77-94cm
Talie 68-76cm
Sold 83-96cm

Bretele ajustabile
Material catifelat, elastic si de inalta calitate

Masuratorile sunt realizate manual. Va rugam sa acordati o marja de eroare de 1-3cm..
Din Gura in Gura